Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/starthjemmeside.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/starthjemmeside.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/starthjemmeside.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Utest - Tjen penge online - Lav QA og find fejl i websites og i Apps

Utest – Lav QA og find fejl i websites og i Apps

Hjem » Tjen penge på nettet » Utest – Lav QA og find fejl i websites og i Apps

tjen penge online med utestHar du stor teknisk forståelse, eller er du bare en ørn til at spotte fejl på hjemmesider og i apps? Med utest.com, der kan du blive software tester.

Jeg har prøvet Utest og det virker faktisk overraskende godt. Du skal dog have en god tålmodighed.

Når du signer op til Utest, så vil du først blive mødt af en lang ventetid. Efter et stykke tid, vil du blive inviteret til din første test, en Sandbox test (Sandkasse testen). I mit tilfælde skulle jeg (og en masse andre) finde fejl på nba.com. Er der en hjemmeside som er fejlfyldt, så er det nba.com. Så det var faktisk ikke så svært. Men det er jo en sandkasse test og det egentlige formål er klart. Du skal bevise at du kan:

  • Læse opgavebeskrivelsen korrekt – I mit tilfælde stod der at der max måtte indrapporteres 2. fejl, men mange indrapporterede mange flere.
  • Finde fejl (Helst seriøse fejl). I mit tilfælde, der måtte jeg som sagt, kun indrapportere 2 fejl. Og da fejl bliver kategoriseret efter hvor slemme de er og man får tildelt point derefter, så vent lige med at indsende den første fejl du finder. Der er nok værre fejl, som giver en bedre score.
  • Du kan beskrive dem korrekt, så de bliver godkendt.

Det er også vigtigt at man ikke indsender fejl som allerede er indrapporteret. Du får ikke betaling for den første Sandbox test. Det er din optagelsesprøve og det er her du skal bevise at du kan lave et godt stykke arbejde.

Efter du har udført Utest´s sandkassetest

Når man har lavet sin første test, så går der et stykke tid. Er man blandt den bedste 30%, så vil man blive godkendt og kunne modtage rigtige test, hvor man bliver betalt.

Når man er kommet igennem nåleøjet og blevet godkendt til at lave rigtige test, så går det også sløvt i starten. Men pludselig får man sin første invite til en rigtig test og så er det med at klare sig godt. Hvilke test man får adgang til, det afhænger af en række ting. Eksempelvis:

  • Hvor godt man bliver ratet af de enkelte projektledere på de projekter man laver test på.
  • Hvor man befinder sig i verden.
  • Hvilken hardware man har adgang til.
  • Hvor aktiv man er.

I starten der handler det om at opbygge en god score. Man skal helst lave kvalitetsarbejde, for så får man adgang til sjovere og bedre betalende muligheder. Det er meget forskelligt fra test til test, hvad man bliver betalt og hvad man skal gøre. Typisk handler det om at finde fejl, men man kan også blive mødt af oversættelsesopgaver og egentlige brugertest.

En godkendt fejl giver dig betaling. Fra 2-3 dollars for de små fejl til 7-15$ for seriøse fejl. Hvis man rammer lige de rigtige projekter, så kan man lave en rigtig fin timeløn, men man vil også opleve at man sidder i lang tid på et projekt og kun kan rapportere få fejl. Det er lidt et lotteri, hvor de bedste og dygtigste har en fordel. Du bliver betalt via paypal og betalingen sker ofte. Husk at din indtjening skal rapporteres til skat.

Vild med fejl?

Elsker du at finde fejl? Så er Utest genialt. Du kan blive belønnet for din indsats og faktisk have en ganske fin timeløn. Det kræver dog meget tålmodighed og det er altafgørende at du har en teknisk forståelse for apps og hjemmesider.

Læs mere på utest.com

[Total:2    Gennemsnit:4.5/5]

En kommentar omkring “Utest – Lav QA og find fejl i websites og i Apps

  1. Interessant indlæg. Det virker sq lidt svært at komme i gang med. Har kigget lidt på signup og de krav der stilles, men nu prøver jeg at signe op. Tak for tippet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *